MECOTEC BENELUX

Mecotec Benelux is de commerciële antenne voor wat de exclusieve verdeling betreft van de Mecotec Gmbh cryotherapie oplossingen en producten.
Mecotec Benelux als dusdanig een Mecotec Gmbh Alliance company.

Zaakvoerder Diana Horemans is al 11 jaar geleden voor de eerste keer in contact gekomen met wat toen cryotherapie voorstelde. Aangetrokken door de voordelen deze therapie oplevert nam zij de beslissing een centrum op te richten met een oplossing weliswaar toen met hulp van stikstof.

Vrij snel, sterk van haar ervaring, is zij als pionier op de Belgische markt steeds op zoek geweest van de meest vooruitstrevende “koude” technologie. Zo wordt zij uiteindelijk exclusieve verdeler van de meest vooruitstrevende alsook marktleider, in wat algemeen onder de noemer Whole Body Cryotherapy wordt genoemd, van de koel oplossingen van producent Mecotec Gmbh. In eerste instantie als uitbaatster van een Cryo sauna centrum uitgerust met een dubbele WBC-cryo kamer, daarnaast uitvoerend als ambassadrice en ook agent voor Mecotec Gmbh.

De jaren gaan voorbij en de productpenetratie kent een significante groei niet alleen in de Benelux maar principieel in eerste instantie in alle landen van het “oude continent”.
Anno 2020, vervoegt Didier Stienlet sterk van een jarenlange ervaring in verkoop van investeringsgoederen bij een Amerikaanse technologiebedrijf. Vrij snel gaat zijn kennis in herstructurering en pre-sales ondersteuning een bijkomend karakter geven aan de firma zijnde niet alleen een hardware leverancier maar een totale sleutel op deur cryo oplossing leverancier. De klanten worden nu van begin tot einde ondersteunt in de volledige verkoop cyclus, maar ook dusdanig in de na verkoop.

Vandaag fungeert Mecotec Benelux uitsluitend nog als exclusieve distributeur van de WBC-cryo kamers. Het Cryo sauna center is nu beheerd door een nieuw “team” van jonge en enthousiaste entrepreneurs. Onze buren.